کد خبر: 1307550
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
حسین عبداللهی‌فر

یکی از دستاورد‌های مهم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که رهبر حکیم انقلاب اسلامی آن را در ردیف پیروزی ملت ایران بر رژیم صهیونی و امریکای جنایتکار برشمردند، اتحاد و اتفاق فوق العاده ملت ایران بود. معظم له ضمن تبریک این رخداد بزرگ فرمودند: «بحمدالله یک ملت در حدود نود میلیون جمعیت، یکپارچه، یک‌صدا، شانه‌به‌شانه، در کنار هم، بدون هیچ گونه تفاوتی در خواسته‌ها و در مقاصدی که ابراز می‌کنند، ایستادند، شعار دادند، حرف زدند، از رفتار نیرو‌های مسلح حمایت کردند، بعد از این هم همین خواهد بود.» 
این وحدت چشمگیر و اتحاد عظیم مصداق بارزی از لطف الهی به کشور ایران و مردم قهرمان آن است. بی‌شک یکی از علل تن دادن دشمن به شکست همین اتفاق بود. آنها روی انشقاق و دودستگی حساب باز کرده بودند تا بتوانند اهداف شوم خویش جهت تجزیه ایران اسلامی را عملیاتی کنند. از همین رو، در شرایط فعلی که جنگ در شرایط توقف (نه صلح و نه آتش بس) قرار دارد یکی از اهداف دشمن کمرنگ‌سازی وحدت و از بین بردن اتحاد ملت است. از این رو، حفظ و صیانت از اتحاد ملی و همبستگی اجتماعی مردم ایران که استمرار و تداوم پیروزی در این جنگ تحمیلی را تضمین می‌کند، الزاماتی دارد که برخی از آنها عبارت‌اند از: 
 افزایش ایمان و باور‌های مذهبی به لطف الهی و اراده حق تعالی در ماندگاری و پیروزی نظام اسلامی که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یک بار دیگر به وضوح عیان گردید و نقشه پیچیده و عملیات برق آسا و گسترده دشمنان اسلام با همه امکانات و هماهنگی‌های لازم به شکست معجزه‌آسای آنها انجامید. از دیگر الزامات وحدت ملی و همبستگی اجتماعی درک و فهم ابعاد فتح و پیروزی بر دشمن است که موجب افزایش حس برتری و غرور ملی می‌گردد. زیرا از عوارض احساس شکست تقسیم سهام آن و متهم‌سازی یکدیگر به عنوان مقصر می‌باشد که نتیجه آن شکاف و نقار ملی است. ملت ایران در حالی با نصرت الهی پیروز میدان گردیده که دشمنان شکست خورده با ترفند‌های مختلف سعی کردند شکست خود را لاپوشانی کنند تا احساس پیروزی به مردم ایران دست نداده و موجب برانگیختگی حس غرور و نهایتا اتحادشان نشود. هدایت افکار عمومی با مدیریت میکرورسانه‌هایی که هر یک با احساس مسئولیت و بدون پذیرش هر گونه مسئولیتی سعی می‌کنند تا تحلیل و برداشت جزیره‌ای خود را تعمیم داده و تشویش اذهان عمومی و تخریب ارکان قدرت خودی زمینه اختلاف افکنی و کدورت‌ها را بدون توجه به شرایط موجود و حساسیت‌های آن حتی نقش ماکرو رسانه‌ها در هدایت اذهان عمومی را خنثی کنند. 
یکی از الزامات مهم حس اتحاد و همبستگی ملی افزایش اعتماد به مرجعیت فکری و سیاسی جامعه با محوریت رهبری حکیم انقلاب اسلامی است که نقش کلیدی و بسیار مؤثری در هدایت جامعه و تقویت حس انسجام و وحدت ایفا نمود. چنانچه معظم له وحدت مردم را یکی از پیروزی‌های سه گانه ملت ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه بر شمرد. 
از دیگر الزامات وحدت ملی نمایش همدلی و هماهنگی میان مسئولان به ویژه سران قوا می‌باشد. مسئولانی که بدون تردید در روش‌های حل مشکلات مردم با یکدیگر اختلاف سلیقه دارند، اما خروجی جلسات و نشست‌های آنها و برآیند کارکردشان در تصور ملت نباید چیزی جز همفکری و هماهنگی برای تلاش و پیشبرد اهداف باشد. اتحاد و همدلی مسئولان سبب کمرنگ شدن اختلافات در سطوح نخبگی و رسانه‌ها شده و به جامعه سرریز می‌شود. 
افزایش بصیرت نسبت به دست‌های پنهان و نقشه‌های دشمنان اسلام و مسلمین به اتحاد و وحدت کمک می‌کند. به هر میزانی که جهادگران تبیین بتوانند افکار عمومی جامعه را نسبت به اهداف پلید و نقشه‌های شوم دشمن در عناد با اسلام و تلاش برای تجزیه ایران مطلع سازند، به همان اندازه اتحاد ملی در مقابل دشمن افزایش پیدا می‌کند. وقتی ملتی می‌بیند که در حین مذاکره با امریکا مورد حمله وحشیانه رژیم صهیونی قرار گرفته شاید عده‌ای تازه متوجه عمق دنائت و خباثت دشمنان خویش گردیدند. کسانی که تحت تاثیر فضای رسانه‌ای غرب حماس را مقصر و مردم غزه را مستحق بمباران و موشک باران می‌دانستند دریافتند که صهیونیزم و استکبار با محاسبات غلط خویش دست به جنایت می‌زنند. 
معرفی جنگ با صهیونیزم و استکبار به عنوان اولویت اول مسائل کشور تا پایان ظلم و اشغال در منطقه که ان شاءالله با نابودی رژیم منحوس و آزادی قدس شریف رخ خواهد داد. چنانچه در طول هشت سال دفاع مقدس از سوی حضرت امام (ره) اعلام گردید و آن پیر سفر کرده هرگز اجازه ندادند مسئله دیگری جای این اولویت را بگیرد. اهتمام مسئولان، نخبگان و جامعه به این جنگ در راس مسائل کشور می‌تواند پیامد‌های بسیار مهم و مثبتی داشته باشد که از جمله آنها حفظ اتحاد ملی میان گروه‌ها و آحاد جامعه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار